Autohuset Silkeborg / Kommisionsbiler

Kommisionsbiler


Selve konceptet med kommission er at du betaler en professionel for at styre dit salg. Du slipper derfor for en masse arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på det. Du har muligvis ikke den fornødne viden omkring salg af biler og derfor vil du ende op med en række problemer. Det kan du undgå ved kommissionssalg. Der er derfor mange fordele ved denne type af handelsform.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig og mulighederne for kommissionssalg af din bil. Det fungerer ofte ved at du kontakter os og så får vi i samarbejde styr på din bil, papirarbejde og en vurdering af pris. Du slipper altså for selv at oprette en annonce og vurdere prisen på din bil. Du får dermed mere tid på hånden og forøger muligheden for salg af din bil.

Vi mener derfor at kommissionssalg er en god mulighed for dem, som ønsker at få solgt sin bil til gode priser og inde for kort tid. Vi har den fornødne viden omkring branchen og sørger altid for at vurdere realistisk. Derudover har vi en stor kundekontakt og kan derfor finde den rette køber. Vi kontakter dig også kun når du får reelle bud på din bil. Du slipper for at købere skambyder din bil eller at en køber springer fra i sidste øjeblik.

Vi klarer altså hele salget for dig imod et salær. Du betaler altså for at spare tid, få fremvist din bil til vores store udvalg af kunder og få ordentlige bud. Det er altså helt klart pengene værd, hvis du ønsker en god handel på din brugte bil. Det er i hvert fald helt sikkert noget man skal overveje, hvis man står i den situation.

Du kan kontakte os, hvis du ønsker at sælge din bil igennem os. Så kan vi tage et nærmere kig på din bil og få lavet en plan for salget. Vi vil altid give en så præcis vejledning og rådgivning som overhovedet muligt. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os.

Nyhed

Alfa Romeo Giulietta

M-Air 170 Sportiva
Alfa Romeo Giulietta M-Air 170 Sportiva