Autohuset Silkeborg med beliggenhed i Virklund.

Vi er medlem af Autobranchen Danmark.

Som noget nyt kan vi nu tilbyde at vores kunder at købe nummerplader til 1380 kr. det vil sige selv i weekenden kan kunde få sin drømmebil med hjem.

Vi har mangeårig erfaring med køb & salg af brugte kvalitetsbiler af alle de populære bilmærker.

Vi har selv nøje udvalgt samtlige biler, samt forestået både teknisk og kosmetisk klargøring. Vi kender bilernes service historik, så vi kan problemfrit stå inden for salgsbilerne. Vi går meget op i tryghed og kundetilfredshed i enhver bilhandel, idet det er vores faste overbevisning, at dette giver de bedste bilhandler og kunderelationer. Finder du ikke umiddelbart drømmebilen hos os, så lad os tale om det. Vi har den måske allerede på vej ind, og ellers har vi et stort netværk af samarbejdspartnere i ind- og udland, som hurtigt kan levere bilen.

  • Alle bilkøb er naturligvis underlagt købelovens bestemmelser.
  • Vi tager naturligvis altid gerne din brugte bil i bytte – tal med os om dine muligheder.

Hos Autohuset Silkeborg møder du dagligt Christian og Brian, der gennem årene har erhvervet stor erfaring og kompetence indenfor alle aspekter omkring bilhandel i Danmark. Vi tager meget gerne en uforpligtende bilsnak med dig, så vi sammen finder frem til den løsning, der bedst matcher dine ønsker m.h.t. bilhandel.

Vi glæder os til at se dig

Med venlig hilsen
Autohuset Silkeborg

Nyhed
Seat

Seat Leon

eHybrid FR Sportstourer DSG
Seat Leon eHybrid FR Sportstourer DSG